Serviciile mele

Într-o lume în continuă schimbare, îți ofer tot sprijinul și suportul de care ai nevoie dacă treci printr-o situație dificilă din viața ta sau intenționezi să faci o schimbare într-un anumit moment al vieții.

Soluții pentru orice schimbare în viața ta.

Soluții creative, inovatoare și adaptate nevoilor tale unice.

💜  Nou! Din 10 Septembrie 2024, lansez Programul “Creație Conștientă – Manifestarea Intenției”. 💜

Prin acest Progam, înveți să fii Creatorul Vieții Tale, în mod conștient.

Prima ședință (30-50′) este oferită cadou!

Consiliere Individuală

Consilierea Individuală este o colaborare între client şi consilier în care se formează o legătură puternică bazată pe încredere, este o experienţă plină de viaţă, umană şi confidenţială între doi oameni, un proces care necesită un angajament de timp şi de efort al ambelor părţi şi al cărei scop este de a-l ajuta pe client să găsească propriile răspunsuri pentru a deveni mai responsabil de propria viață și de creșterea calității vieții.

Consiliere de Cuplu

Consiliere de Cuplu ajută cuplurile de toate tipurile să recunoască și să rezolve conflictele, dar și să-și îmbunătățească relațiile.

Consiliere de Grup (max. 4 persoane)

Grupul constituie unul dintre cele mai importante medii de socializare și integrare. Grupul reprezintă cadrul social în care ne formăm și ne afirmăm personalitatea.

„Lucrarea se extinde astfel încât să umple timpul disponibil pentru finalizarea ei.” Cu alte cuvinte, timpul disponibil pentru a realiza o sarcină este egal cu timpul necesar pentru a completa acea sarcină.

Cyril Northcote Parkinson

Owner at YellowBird

Începe-ți Călătoria Astăzi

Sunt aici să te ascult, să colaborăm și să te îndrum spre calea ta. Indiferent dacă este printr-un e-mail, un apel telefonic sau video, inițierea unei conversații este primul pas către un succes de neegalat.